Безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн на відділення Нової Пошти
Комісію за накладений платіж сплачує отримувач

Пн - Пт: 9.00 - 17.00

Наше виробництво

Наше виробництво

Компанія Роса - це Українська компанія, яка з 2005 року виробляє фільтри для води та їх комплектуючі. У цій статті ми розповімо вам деякі особливості нашого виробництва.

створення якісних колб для фільтрів

За допомогою цього агрегату ми створюємо якісні колби для фільтрів. Після створення, колби проходять чисельні перевірки, перш ніж бути запакованими та відправленими вам.

процес виготовлення поліпропіленового картриджа для механічного очищення води

Далі ви можете бачити процес виготовлення поліпропіленового картриджа для механічного очищення води. Саме він стоїть на сторожі чистоти, і не дає бруду потрапляти в вашу воду. Як правило, він є першим по порядку картриджем в системах.

Процесс створення картриджів для глечиків за допомогою новітнього ультразвукового устаткування в чотири етапи Процесс створення картриджів для глечиків за допомогою новітнього ультразвукового устаткування в чотири етапи Процесс створення картриджів для глечиків за допомогою новітнього ультразвукового устаткування в чотири етапи

За допомогою новітнього ультразвукового устаткування ми в чотири етапи створюємо картриджі для глечиків. До речі, така технологія виготовлення є безпечною для навколишнього середовища.

Продукція фільтрів для води Роса у фірмовому магазині Продукція фільтрів для води Роса у фірмовому магазині

Після створення, картриджі та фільтри збираються, ретельно тестуються, і упаковуються. Після цього вони потрапляють на прилавки магазинів, і пізніше, до вас додому, щоб захищати вас від брудної води. Пийте тільки чисту воду!