Безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн на відділення Нової Пошти
Комісію за накладений платіж сплачує отримувач

Пн - Пт: 9.00 - 17.00

Скільки Потрібно Випивати Чистої Води За День?

Скільки Потрібно Випивати Чистої Води За День?

Лікарі з незапам'ятних часів наполягають на тому, що води потрібно пити якомога більше. Ідеальний показник становить 2-2,5 л в день. Всесвітня організація охорони здоров'я розрахувала, що на 1 кг ваги людини необхідно 30 мл води. Відповідно, якщо ви важите 50 кг, то вам потрібно пити щодня 1,5 л. Якщо ж ваша вага досягає позначки в 80 кг, то вам потрібно 2,4 л. Хтось може посперечатися, що це - дуже багато. Однак вагомі переваги рясного пиття знаходять все більше прихильників. Отже, чому ж потрібно пити багато чистої води? А отримати чисту і корисну воду можна за допомогою фільтрів для води.

ВОДА ДЛЯ СХУДНЕННЯ

Головна перевага такого напою, як вода - відсутність калорій. На відміну від інших напоїв, дорогоцінна рідина не наділить вас зайвими кілограмами. Крім того, вода сама по собі сприяє схудненню:

  • Якщо вживати склянку води за півгодини до їжі, ви менше з'їсте, оскільки рідина заповнить частину шлунка;
  • При правильному і регулярному пиття всі обмінні процеси, зокрема спалювання жиру, відбувається швидше;
  • Якщо організм недоотримує води, то він знаходиться в постійному стресі і намагається робити водні запаси в затишних куточках вашого організму. Зазвичай цими самими куточками є ваші жирові відкладення. Тобто, якщо ви недостатньо п'єте - ви починаєте повніти.
  • Найважливіший стакан води - це склянка, випитий натщесерце. Він швидко поставить вас на ноги і скине кайдани сну набагато ефективніше будь-якого кави.

ВОДА - ЗАПОРУКА ЗДОРОВ'Я

Крім стимуляції схуднення, вода володіє такими якостями:

  • Нормалізація тиску. Якщо води недостатньо, кров стає густішою і, як наслідок, підвищується тиск. Випитий стакан необхідний рідини - простий і ефективний спосіб позбутися від мук;
  • Контроль алергії. При недостатності води організм починає посилено виробляє гістамін. А гістамін активує алергію;
  • Блаженство для суглобів. Всього лише регулярно вживаючи воду, ви забудете про болі в суглобах і сухожиллях. Справа в тому, що від нестачі рідини кісткова тканина зношується, що викликає хворобливі відчуття;
  • Блиск волосся. Для жіночої краси звичайна вода - просто знахідка.

А тепер порахуйте, скільки грошей ви витрачаєте щорічно на дорогі лікарські препарати, засоби для догляду за волоссям, маски і креми. Порахували? Чи справді ця сума варто того, щоб і далі не пити воду? Адже це ж, насправді, так просто - привчити себе до правильного режиму пиття. Але не забувайте, що для чистої води вам знадобляться фільтри для води.