Безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн на відділення Нової Пошти
Комісію за накладений платіж сплачує отримувач

Пн - Пт: 9.00 - 17.00

Новини

Фільтрувальний матеріал Disruptor®

Фільтрувальний матеріал Disruptor®

Фільтрувальний матеріал Disruptor® http://surl.li/qehpt це нова технологія, що є альтернативою використанню мембран. 

Disruptor®, не можливо порівняти безпосередньо з жодним іншим засобом очищення води, представленим в даний час на ринку, представляє собою електро адсорбційну технологію: завдяки своїй кристалічній структурі мінерал створює природний сильний позитивний заряд, який притягує негативний заряд, присутній на більшості субмікронних забруднень. Його електропозитивна технологія нетканого матеріалу мокрого укладання з розміром пор 1,2–1,5 мікрона захоплює речовини дуже малого діаметра та хвороботворні мікроорганізми, механічно видаляючи більші частинки.


 Disruptor® здатний ефективно видаляти з води широкий спектр шкідливих домішок (субмікронні частинки, органічні кислоти, віруси, бактерії, цисти, залишки клітин та сліди фармацевтичних препаратів), роблячи її безпечною для споживання завдяки своєму природному електропозитивному заряду. Виконуючи субмікронну «фільтрацію» за допомогою поля заряду, а не за допомогою механічних пір, Disruptor забезпечує невеликий перепад тиску та у багато разів більшу швидкість потоку в порівнянні з ультрафільтраційними мембранами, що мають аналогічну ефективність.


  Disruptor® ефективно видаляє хвороботворні мікроорганізми та інші забруднення, зберігаючи при цьому мінеральні речовини, що надають смак воді, без проблем, пов'язаних з обробкою стічних вод «розсолу» з використанням систем зворотного осмосу. У порівнянні з УФ/порожнистими волокнами Disruptor® не легко блокується, і фільтр не має запаху, навіть якщо він не використовується протягом декількох днів.

   І зараз ми пропонуємо Вам 20% знижки на комплекти картриджів що включають  Disruptor® 

Роса 614 http://surl.li/qehpg

Роса 622 http://surl.li/qehpk

Наше виробництво

Наше виробництво

Компанія Роса - це Українська компанія, яка з 2005 року виробляє фільтри для води та їх комплектуючі. У цій статті ми розповімо вам деякі особливості нашого виробництва.