Безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн на відділення Нової Пошти
Комісію за накладений платіж сплачує отримувач

Пн - Пт: 9.00 - 17.00

Статті

Фільтрувальний матеріал Disruptor®

Фільтрувальний матеріал Disruptor®

Фільтрувальний матеріал Disruptor® http://surl.li/qehpt це нова технологія, що є альтернативою використанню мембран. 

Disruptor®, не можливо порівняти безпосередньо з жодним іншим засобом очищення води, представленим в даний час на ринку, представляє собою електро адсорбційну технологію: завдяки своїй кристалічній структурі мінерал створює природний сильний позитивний заряд, який притягує негативний заряд, присутній на більшості субмікронних забруднень. Його електропозитивна технологія нетканого матеріалу мокрого укладання з розміром пор 1,2–1,5 мікрона захоплює речовини дуже малого діаметра та хвороботворні мікроорганізми, механічно видаляючи більші частинки.


 Disruptor® здатний ефективно видаляти з води широкий спектр шкідливих домішок (субмікронні частинки, органічні кислоти, віруси, бактерії, цисти, залишки клітин та сліди фармацевтичних препаратів), роблячи її безпечною для споживання завдяки своєму природному електропозитивному заряду. Виконуючи субмікронну «фільтрацію» за допомогою поля заряду, а не за допомогою механічних пір, Disruptor забезпечує невеликий перепад тиску та у багато разів більшу швидкість потоку в порівнянні з ультрафільтраційними мембранами, що мають аналогічну ефективність.


  Disruptor® ефективно видаляє хвороботворні мікроорганізми та інші забруднення, зберігаючи при цьому мінеральні речовини, що надають смак воді, без проблем, пов'язаних з обробкою стічних вод «розсолу» з використанням систем зворотного осмосу. У порівнянні з УФ/порожнистими волокнами Disruptor® не легко блокується, і фільтр не має запаху, навіть якщо він не використовується протягом декількох днів.

   І зараз ми пропонуємо Вам 20% знижки на комплекти картриджів що включають  Disruptor® 

Роса 614 http://surl.li/qehpg

Роса 622 http://surl.li/qehpk

Як вибрати фільтр-глечик?

Як вибрати фільтр-глечик?

Глечик - тип фільтрів підходить для того, очистити необхідну кількість води для будинку або перебування на дачі. Її можна пити або закип'ятити для чаю або кави.

Як перевірити фільтр для води і якість води після фільтра

Як перевірити фільтр для води і якість води після фільтра

У лабораторіях роблять кілька типів аналізів. Все залежить від кількості показників, за якими проводиться дослідження. Щоб порівнювати стан рідини до і після фільтрації, досить основних параметрів. Це порівняння допоможе встановити наскільки правильно підібраний фільтр. Бажано зробити повторні аналізи через невеликий час після експлуатації.

Яка вода корисніше «кислотна» або «лужна»?

Яка вода корисніше «кислотна» або «лужна»?

Однією з найважливіших характеристик питної води і тієї, що використовується для побутових потреб, є показник pH. Нижче описано чому він так важливий і як його значення впливає на здоров'я всього організму.

Що таке магістральний фільтр для води?

Що таке магістральний фільтр для води?

В магістраль фільтраційні системи вбудовуються в тому випадку, коли з водопроводу рухається забруднена вода. При цьому треба розуміти, що під забрудненням розуміється не тільки пісок або великі вискалені, а також високий вміст заліза або підвищена жорсткість.

Яку воду краще пити і використовувати для приготування їжі?

Яку воду краще пити і використовувати для приготування їжі?

Чиста вода не містить ніяких корисних мінералів. Системи фільтрації влаштовані таким чином, що вони очищають все. Для них немає різниці між корисними і шкідливими складовими. В окремих випадках проводиться мінералізація. Це робиться для того, щоб збалансувати сольовий склад.

Фільтри для води винайшли стародавні майя

Фільтри для води винайшли стародавні майя

Вченими було встановлено, що перші фільтри для води винайшли індіанці майя. То як же вони очищували воду?

Скільки Мінеральної Води Потрібно Пити За Добу?

Скільки Мінеральної Води Потрібно Пити За Добу?

У добу на думку фахівців людина повинна вживати близько 1,5-2 літрів рідини. Однак мова йде про звичайну воді, яку ще називають столовою. Її можна вживати необмежену кількість часу, і пити її може будь-хто. Дозування мінеральної води відрізняється від звичайної, і її повинен призначати лікар. Дана рідина використовується для лікування різних захворювань, тому приймати її потрібно як ліки - своєчасно і в правильному кількості.

Здорове Харчування Малюків У Перші Роки Життя

Здорове Харчування Малюків У Перші Роки Життя

Харчування дитини в перші місяці і роки життя грає важливу роль в розвитку і зростанні малюка, формуванні його імунітету. У чималому ступені від нього залежить частота респіраторних, алергічних і шлунково-кишкових захворювань, а також здоров'я в старшому віці. Тому в цей період життя малюка особливо важливо організувати правильне і повноцінне харчування, забезпечивши дитячому організму надходження необхідної кількості вітамінів і корисних речовин.